ЗА ХИДРАВЛИКА М

ХИДРАВЛИКА М  е създадена през 2018 г. в Монтана (Montana) като компания, специализирана в компоненти за механично и хидравлично предаване на енергия.

Kомпанията  се съсредоточава главно върху хидравличния пазар, като проектира и разработва компоненти за „течни съединители“, които пренасят течност под налягане; фитинги за гъвкави маркучи, бързи съединения, адаптери, шарнирни съединения и клапани.

ХИДРАВЛИКА М продължава да инвестира в технологии, за да гарантира, че продуктите поддържат производителност, надеждност и качество, които са от съществено значение за днешния хидравличен клиент. Също така ХИДРАВЛИКА М  признава необходимостта да работи в партньорство с клиентите, за да разбере ясно техните изисквания, които водят до ефективност, стабилност и удовлетвореност.

В момента ХИДРАВЛИКА М работи със световна клиентска база и е въвела нови проекти и стандарти, които осигуряват международно съответствие и съвместимост. Силната техническа възможност и иновативността на продуктите увеличават конкурентоспособността на пазара и ни позволяват да предложим на нашите клиенти надеждни решения и професионално обслужване.